hello world!

Prešov running team

Prešov Running Team spája ľudí, ktorí milujú beh, zábavu a skvelú partiu ľudí. Podporujeme sa a tešíme sa navzájom z našich úspechov. Stretávame sa na spoločných tréningových behoch vedených pod odborným vedením super bežca Emila Fuča a sem tam ho zastúpi aj skvelý bežec Marián Zimmerman.

Našim členom sa môže stať každý, kto ma rád beh a chcel by patriť do skvelej komunity ľudí. Ak máš rád beh, tak sme tu práve pre teba. Dôležitým mottom nášho klubu je #weruntogether, čo znamená, že sa navzájom podporujeme, ale tiež rešpektujeme a vážime si ostatných bežcov na súťažiach, pomôžeme si navzájom a svojim športovým fair play správaním reprezentujeme naše hodnoty a Prešov Running Team.

Prešov Running Team počas svojho krátkeho pôsobenia oslovil skvelých bežcov z Prešova a okolia a na stupňoch víťazov sa v našich farbách opakovane objavujú Sofia Štofanová v kategórii dorasteniek, Sofia Orlovská, Simi Čonková a Laura Piliarová v kategórii žien do 39 rokov, Terka Džačovská je zase jednotkou na východe Slovenska v kategórii žien nad 60 rokov. Našimi veľmi aktívnymi členmi sú aj mnohí další bežci, ktorých si postupne predstavíme a sme veľmi vďační za každého jedného bežca, ktorý s hrdosťou háji naše farby na pretekoch, či na tréningoch.

Našimi členmi sú aj bežci z rôznych kútov východného Slovenska, ktorí síce s nami nemajú možnosť trénovať každý týždeň, ale majú možnosť využívať výhody členstva v našom tíme.

Čo ti členstvo v Prešov Running Team prinesie:

► 2x týždenne tréningy s našou certifikovanou trénerkou a výbornou bežkyňou Jarkou Kravcovou (utorky a štvrtky)

► Prístup do našej súkromnej facebookovej skupiny, kde nájdeš všetko info k tréningom, pretekom, spoločným aktivitám a akciám, zľavám na preteky

► V súčasnosti prebieha aj registrácia klubu do Slovenského atletického zväzu, aby mohli naši bežci štartovať aj na národných súťažiach

Ak sa chceš stať členom Presov Running Team, tak nám vyplň prihlášku, zaplať nám ročný členský poplatok na účet nášho občianskeho združenia a prines nám ju vyplnenú osobne na tréning alebo poštou na adresu:

Prešov Running o.z.
Pod Vinicami 7a
08001 Prešov

Budeme sa na teba tešiť!

Všetky články

Kontakt

Tvoj mail použijeme výhradne len na odpoveď.
Prešov Running Series © 2024
Daruj 2% z dane
Designed by: Martin Zvolenský
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram